تهیه کیک با چای دم کرده Previous item تحول ذائقه ایرانی از قهوه... Next item انواع ماگ و فنجان بر اساس...

تهیه کیک با چای دم کرده

مواد لازم برای تهیه کیک چای

آرد قنادی یک و نیم پیمانه

تخم‌مرغ چهار عدد

شکر دانه ریزیک پیمانه

چای یک پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

وانیل یک چهارم قاشق غذاخوری

پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری

بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری

نمک یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک چای

فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. آرد را به همراه باقی مواد خشک (به جز شکر) هم بزنید و سه مرتبه از الک رد کنید تا یکدست شوند.

تخم مرغی که قبلا بیرون از یخچال گذاشته‌اید تا با محیط هم ‌‎دما شود را در ظرف دیگری بشکنید، وانیل را به آن اضافه کرده و با استفاده ازهمزن (با دور تند) هم بزنید.

چای دم کشیده و گرم را  به آن اضافه کرده و همزدن را تا 30 ثانیه دیگر ادامه دهید.

روغن مایع را هم به این مواد تر اضافه کرده و حدود 10 ثانیه دیگر هم بزنید.

کاسه حاوی مواد خشک را کم کم به آن اضافه کرده و هم بزنید. اگر مواد شروع به گلوله گلوله شدن کرد با استفاده از لیسک آن گلوله‌ها را باز کنید.

کاغذ روغنی را در قالب مخصوص فر پهن کنید، مواد را داخل آن بریزید و به مدت 30 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید.

بعد از گذشت این مدت کیک شما آماده خواهد شد، آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس آن را با خامه، سس شکلات و غیره تزیین کنید.

یک پیشنهاد دوستانه:

از چای اسود میعاد استفاده کنید، اجازه دهید 15 دقیقه دم بکشد سپس آن را از روی کتری بردارید که جوشیده نشود تا بقیه مواد کیک آماده شود.

تخم‌مرغ را از چند دقیقه قبل خارج کنید تا با اتاق هم دما شود.

این کیک را در محیط خشک و خنک در ظرف دربسته می توانید یک هفته نگه دارید.

نوش جان

نظر خود را در مورد این مقاله بنویسید

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد فیلدهای اجباری با * مشخص شده اند