تاریخچه قوری های جهان Previous item تاریخچه دم کن های چای Next item چای سریلانکا و اطمینان از...

تاریخچه قوری های جهان

تاریخچه قوری های جهان

تی بال یا تی اگ که در اروپا نامگذاری شده اند و در طول نیمه اول قرن نوزدهم تکامل یافتند. آنها ظروف فلزی بشکل گرد بودند که چای را داخل آن می ریختند. بال را در آب در حال جوشیدن فرو می بردند بطوری که چای بتواند بدون خارج شدن داخل آب خیس شود.

بعدها بر اساس درجه بندی تی بال ها قوری چای ساخته شد. امروزه هم قوری و هم فنجان هم اندازه تی بال ها وجود دارد.

بیشترین تقییرات اخیر تی بال؛ سوراخ قاشق چای است که فقط از یک جهت پر و خالی می شود.

تی پرس هم نوعی قوری چای بود که استوانه ای شکل بوده و معمولا از شیشه ساخته می شد.

قوری دارای یک قسمت متصل به سرپوش تود که حرکت برگ چای به ته قوری را تنظیم نموده و دم کردن را متوقف می نمود. پس از اتمام چای؛ درپوش و مکنده غوطه ور حرکت نموده و برگهای چای جدا می شدند.

پس از آن قوری های چای تکامل یافت و به شکل امروزی درآمد.

نظر خود را در مورد این مقاله بنویسید

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد فیلدهای اجباری با * مشخص شده اند