روشهای تهیه چای سیاه
روشهای تهیه چای سیاه
- روش ارتدکس
که همان روش چای سازی ایران نیز می باشد؛ تمام مراحل تهیه چای از قبیل: پلاس؛ مالش؛ تخمیر و خشک شدن انجام میگیرد.
این نوع چای دارای درجه بندی هایی مثل: چای قلم؛ قلم پیچیده؛ قلم پیچیده و ظریف؛ شکسته زرین پیچیده؛ باروتی زرین می باشد.
در این روش برگها را چیده و در یک محل انباشته می کنند؛ سپس جدار سلول ها با مالش شکسته می شود و برگها پیچیده می شوند.
- روش C.T.C
در این روش از ماشینهای جدید استفاده می شود که در آن مرحله پلاس حذف می شود و زمان مراحل مالش و تخمیر کاهش می یابد.
نظر خود را در مورد این مقاله بنویسید