Slide
کاپ کیک وگان شکلاتی

کاپ کیک وگان شکلاتی

کاپ کیک وگان شکلاتی نوعی کیک‌ شکلاتی فاقد تخم مرغ یا لبنیات هست،این کاپ کیک بافت لطیفی داره و طعم شکلاتیش هم لذت خوردن یک تکه از اون همراه با چای عصرانه رو چند برابر می‌کنه.

 2 فنجان آرد همه منظوره

 2/3 فنجان پودر کاکائو

 2 قاشق چای خوری جوش شیرین

 2 فنجان شیر نارگیل

 1.5 فنجان شکر

 1/3 فنجان روغن کانولا

 2 قاشق غذا خوری سرکه سفید

 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

دستور تهیه

فر رو تا دمای ۳۵۰ درجه گرم می کنیم. توی یک کاسه بزرگ آرد، کاکائو و جوش شیرین رو خوب هم می زنیم. توی یک کاسه کوچیک، شیر نارگیل، شکر، روغن، سرکه و وانیل رو هم می زنیم.

این مخلوط رو به مخلوط خشک اضافه می کنیم و تا زمانی که مواد خشک کاملا مرطوب بشن، هم می زنیم.

فنجان‌های مافین کاغذی رو نیمه پر می کنیم و در داخل فر قرار داده، اجازه میدیم کیک بپزه. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان لازمه تا کاپ کیک کاملا بپزه.

۱۰ دقیقه قبل از جدا کردن از قالب، اون رو از فر خارج می کنیم تا کاملا سرد بشه.

طرز تهیه خامه روی کاپ کیک

توی یک کاسه بزرگ مارگارین رو ورز میدیم تا سبک و ترد بشه. قند شیرینی، کاکائو، شیر و وانیل رو با هم مخلوط می کنیم و می ذاریم کاپ کیک‌ها خنک بشن و با خامه ای که درست کردیم روش رو تزیین می کنیم.

کاپ کیک که آماده شد یک چای اسود میعاد دم کنید و یک عصر دلپذیر داشته باشید. اگر چای عطری دوست دارید؛ چای اسود قرمز را انتخاب کنید.

نظر خود را در مورد این مقاله بنویسید

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد فیلدهای اجباری با * مشخص شده اند