چای ماسالا
چای ماسالا
چای ماسالا با چای سیاه در منطقهای به نام آسام در شمال شرقی هند تهیه میشود و البته بعد از معروف شدن چای ماسالا در کشورهای اروپایی، تهیه آن با دیگر انواع برگ چای هم متداول شد.
طرز تهیه چای ماسالا در مناطق مختلف امکان دارد کمی تفاوت داشته باشد اما در همه آنها شیر و ادویه به طور حتم، حاضر هستند. شیر در ابتدا جوشیده میشود و چای هم به صورت جدا دم میشود. شیر جوشیده با آب و چای مخلوط میشود سپس مخلوطی از ادویههای فرآوری شده به نام کارها (Karha) که شامل دارچین، میخک، زنجبیل، فلفل قرمز، رازیانه، جوز هندی و وانیل است را به مخلوط اضافه میکنند. در فرهنگ مردم هند این چای خواص درمانی زیادی دارد و ریشه این باور به کتاب آیورودا میرسد. در سالهای اخیر نوشیدن چای ماسالا در کشورهایی غیر از هند هم بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.
چای اسود میعاد برای تهیه ماسالا بسیار عالی است.
نظر خود را در مورد این مقاله بنویسید