دمنوش لیمو عمانی و چای سیاه
دمنوش لیمو عمانی و چای سیاه
دمنوش لیمو عمانی که به نام چای ترش هم شناخته می شود یکی از نوشیدنی های سنتی پرطرفدار در کشور های ایران،کویت، عمان، عراق و امارات متحده عربی است.
انواع دمنوش لیمو عمانی را از ترکیب لیمو عمانی با گل گاو زبان، سماق، شوید، آویشن، زیره، به، پونه و چای سبز و چای سیاه تهیه می کنند.
طرز تهیه دمنوش لیمو عمانی
مواد لازم
لیمو عمانی یا لیمو سیاه خشک – 3 عدد
آب – 2 فنجان
شکر یا عسل و زعفران (اختیاری) – به مقدار دلخواه
دستور تهیه
- لیمو عمانی ها را تمیز بشویید، بشکنید و آن را از پوست و هسته ها جدا کنید.
- لیمو عمانی ها و زعفران را به دو فنجان آب جوش اضافه کنید و بگذارید 20 تا 30 دقیقه بماند تا دم بکشد.
- دمنوش لیمو عمانی آماده است، آن را از صافی رد کنید، در فنجان بریزید و با شکر یا عسل شیرین کرده و بنوشید.
- این دمنوش را میتوانید به چای دم کرده نیز اضافه کنید.
نکته : اگر می خواهید دمنوش شما طعم تلخی نداشته باشد بهتر است پوست و هسته های آن را جدا کنید.
خواص دمنوش لیمو عمانی
- دمنوش لیمو عمانی به درمان سو هاضمه، ناراحتی معده و حالت تهوع کمک می کند.
- به دلیل مقادیر بالای ویتامین C که دارد به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری ها را کاهش می دهد.
نظر خود را در مورد این مقاله بنویسید