Slide
طرز دم کردن چای

طرز دم کردن چای

برای دم کردن چای فقط باید از آب جوش استفاده کرد؛ زیرا آبی که به نقطه جوش نرسیده باشد؛ نمی تواند مواد جامد چای را استخراج کند. البته آبی که زیاد جوشیده باشد نیز باعث بی مزه شدن چای می شود.

قبل از دم کردن چای؛ هنگامی که آن را در قوری می ریزید؛ با کمی آب آن را بشویید؛ سپس آب جوشیده با صد درجه سانتی گراد را روی آن بریزید.

قوری چای باید چینی و از نوع لعاب مرغوب و بدون سرب باشد. از دم کردن چای در قوری استیل خودداری کنید چون مقدار قابل توجهی تانن با استیل قوری رسوب می دهد.

برای دم کردن چای باید از حرارت غیر مستقیم استفاده کرد؛ برای این کار قوری را روی کتری یا سماور قرار دهید و درجه حرارت را به حداقل برسانید.

زمان دم کشیدن نباید کمتر از ۳۰ ثانیه و بیشتر از ۱۵ دقیقه باشد؛ زیرا پس از آن تانن های موجود در چای آزاد می شوند و اثر محرک کافئین را از بین می برد.

بعد از دم کشیدن چای بهتر از برگهای چای را از آن جدا کنید و یا از ابتدا چای را با صافی های مخصوص چای در قوری بگذارید.

نظر خود را در مورد این مقاله بنویسید

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد فیلدهای اجباری با * مشخص شده اند