چای ارمنی Previous item چای روسی Next item چای ماسالا

چای ارمنی

چای ارمنی

مواد لارم:

دارچین – 10 گرم

میخک – 5 قطعه

چای سیاه – 8 قاشق چای خوری

شیر – 10 میلی لیتر

طرز تهیه “چای ارمنی”

ابتدا باید 6 فنجان آب درون قابلمه بریزید. دارچین و میخک اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بجوشانید.

اکنون چای را حدود 5 دقیقه دم کنید و سپس در فنجان بریزید.

شیر را می توان به چای ارمنی اضافه کرد. در این حالت بهتر است آن را بجوشانید و به لیوان چای اضافه کنید ، مخلوط کنید و سپس چای را از طریق صافی صاف کنید تا ادویه ها و برگ های چای از بین برود. اگر از این نوشیدنی برای اهداف دارویی یا پیشگیری استفاده شود ، می توان کمی فلفل قرمز یا سیاه آسیاب شده به فنجان اضافه کرد.

اما چای ارمنی کلاسیک؛ بدون شیر است. یعنی چای به راحتی از طریق غربال فیلتر شده و سرو می شود. برای درمان سرماخوردگی می توان آن را با عسل یا لیمو نوشید. نوشیدنی طعم بسیار خوبی دارد و با گاتا بسیار لذیذ است.

نظر خود را در مورد این مقاله بنویسید

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد فیلدهای اجباری با * مشخص شده اند